Hvorfor delta

Den årlige samlingen er en unik mulighet til å samarbeide med andre systembrukere på tvers av bransjer og geografiske områder. Året 2020 har sett en utvikling av online formatet. Vi har lyttet til deres tilbakemeldinger, og har i agendaen satt fokus på eksempler av systembruk fra virkeligheten og interaktive workshoper.

Bli med oss Torsdag den 19 november for å lære og samarbeide om vårt Trainingportal-system. 

Bli med oss Mandag den 30 november for å lære og samarbeide om vårt OCS HR-system. 


Dette arrangementet er online og gratis. Ingen reising. Ingen kostnader.

Case Study
System-demoer
Systemutvikling
Workshop - kunnskapsdeling 
Våre Case Study System-demoer vil bli presentert av både kunder og tekniske eksperter. De vil fokusere på virkelige scenarier og gi trinnvis gjennomgang av hvordan systemene ble brukt. 

Systemutvikling-øktene vil vi gå gjennom endringene som har blitt implementert de siste 12 måneder. Vi vil dele brukerinnsikt og tilbakemeldinger, samt diskutere fremtidige planer for systemutvikling for de neste 12 måneder og utover.

Hver dag vil inkludere to Workshoper hvor man kan dele  kunnskap med våre tekniske eksperter. Disse øktene er designet for maksimal interaksjon og vil tillate åpen diskusjon og deling av kunnskap mellom deltakere. Workshopene har et overordnet produktrelatert tema, men det vil være mulig å sende inn og stemme på spørsmål via vår spørsmålsfeed i forkant av arrangementet.
 
Vennligst send inn spørsmål som du ønsker skal tas opp i en workshop Trainingportal Agenda eller OCS HR Agenda.
 
*|END:WEB_VIDEO|*
Scott Kerr / Mintra CEO

Utvalgte produkter

OCS HR

Crew on Board / Payroll / Self Service
En omfattende pakke med systemer for HR og Crewing utviklet over 30 år. Funksjonalitet inkluderer; personal- og ansettelsesdata, bemanningsplanlegging og ledelse, kompetansestyring, grafisk planlegging, scenario planlegging, styring av arbeidsflyt, administrasjon av opplæring og booking av reise.

Trainingportal

Kompetanse / Markedsplass / Virtuelle klasserom
Kurs- og kompetansestyringssystem med over 1.4 millioner brukere og 3,600 firma. Trainingportal Markedsplass har over 80 kurstilbydere i Norge, og er nå også tilgjengelig i Storbritannia. Funksjonalitet for virtuelle klasserom ble lagt til tidlig i 2020 for å hjelpe bedrifter med å fortsette opplæringen online.

Online Kursbibliotek

Olje & Gass / Maritim
1,400+ e-læringskurs innenfor Helse, Miljø og Sikkerhet, IT, Brannvern og sikkerhet, Strategi og ledelse og Trading. Over 1,800 timer sammensatt opplæring. Utvalgte kurs er akkreditert til bransjestandarder som OPITO, STCW, ECITB, RosPA and CPD.

Ofte stilte spørsmål


Trenger jeg å betale for noe?
Nei, arrangementet er helt gratis.

Trenger jeg spesiell program- eller maskinvare?
For den beste opplevelsen anbefaler vi å laste ned og installere Zoom (https://zoom.us/download) på din foretrukne enhet. Du må ha internett-tilgang og ideelt et webkamera og mikrofon hvis du ønsker å delta i gruppediskusjonene.

Hvordan registrerer jeg meg?
Klikk på "RESERVER PLASS" for å velge hvilken dag du ønsker å delta på og fullfør registreringsskjema. Du vil så motta en epost med bekreftelse på din påmelding. 

Hvordan får jeg tilgang til øktene?
Du vil motta en epost med en Zoom-invitasjon i forkant av arrangementet. Vi anbefaler at du noterer deg de forskjellige øktene du ønsker å delta på, og du kan så bruke Zoom-linken til å logge deg på og av i løpet av dagen.

Kan jeg forbli anonym?
Ja, du vil ha mulighet til å identifisere deg eller forbli anonym under arrangementet.

Kan alle få tilgang til arrangementet?
Dette arrangementet er kun åpent for eksisterende systembrukere og potensielle nye kunder som har mottatt invitasjon. 

Vil øktene bli spilt inn?
Øktene vil bli spilt inn og delt med alle deltakere i etterkant av arrangementet. De vil ikke bli offentlig publisert.

Hvordan kan jeg få tilgang til de innspilte øktene?
Du vil motta en epost i etterkant av arrangementet med link til de innspilte øktene.

Salg

Vårt kommersielle team er klare til å svare på alle henvendelser. 

Kontakt

Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål til arrangementet eller trenger mer informasjon.

Vår lokasjon

Fjøsangerveien 50D, NO-5059

Kontaktinformasjon

+47 24 15 55 00

Følg oss

Abonner

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, suksesshistorier, innsikt og produktoppdateringer direkte til din innboks.
Mintra